Brand New Retreat nieuws! 20&30-Something-Retreat

Brand New Retreat nieuws! 20&30-Something-Retreat

De afgelopen maanden kregen we steeds meer reacties op social media en per e-mail waarin vrouwen aangaven dat ze (nog) niet zwanger waren en ook nog geen baby’s hadden, maar wel heel erg graag wilden deelnemen aan de retreats. Wij hebben goed naar deze vrouwen geluisterd en zijn trots om onze nieuwste aanwinst, de 20&30-Something-Retreat, aan te kondigen!

 

Tijdens de 20&30 Something Retreat gaan we met de vrouw en al haar vraagstukken aan de slag. In het prachtige landhuis staat alles in teken van rust en verwennerij. Het draait om alles op een rijtje zetten en inzicht krijgen in patronen en obstakels die je tegenhouden om te doen wat je echt wilt.

 

Onze 20&30 Something-Retreats draaien om tijd en ruimte voor jezelf, verwennerij en inzichten opdoen. Door op een gezonde én ontspannende manier om te gaan met je lichaam (yoga) kom je dichter bij je kern. De speciale workshops gericht op het ontdekken van je talenten en wat je écht wilt en/of mist in je huidige leven gecombineerd met de personal coaching zorgen voor inzicht.
Wat is er inbegrepen:

3 x yogaflow

1 x Personal-1-op-1-Coaching
2 x Groepscoaching Talentenspel
1 x Massage (60 min)
3 x Diner, 2 x Lunch, 3 x Ontbijt
Onbeperkt thee, koffie, water
Fruit, lekkernijen
Gebruik van de sauna
Haal- en brengservice van/naar station Middelburg

 

 

Heb jij behoefte aan een week puur voor jezelf?
In november hebben we een speciale mini-20&30-Something-Retreat voor de speciale try-out prijs van €699,- voor 4 dagen/3 nachten!

 

Boek nu!

No Comments

Post a Comment