Loverdose ‘Lieve Dave’ (brief aan Dave Roelvink)

Loverdose ‘Lieve Dave’ (brief aan Dave Roelvink)

loverdose

Deze blog verscheen op vrijdag 30 september op Loverdose.nl maar helaas crashte de site door de vele bezoekers. We werken heel hard om de site zsm weer running te krijgen. Tot die tijd is de brief hier te lezen! 

 

Lieve Dave,

Ik moet je via deze brief even m’n excuses aanbieden. Net als veel andere Nederlanders had ik ook een mening over jou. Niet doordat ik je persoonlijk kende of omdat ik me in je had verdiept. Nee, het had meer te maken met de achterklappagina van Nu.nl (guilty pleasure) en je vader die zich op een bijzondere manier profileert.

Maar hierbij dus mijn excuses. Toen ik las dat je deel zou nemen aan 1 van mijn favoriete programma’s had ik zo m’n bedenkingen. Wat zou jij, als verwend vaderskindje, nou gaan presteren in de jungle tijdens Expeditie Robinson? Ik dacht namelijk dat er achter de absurd goede looks een arrogant, verwend nest schuilde. Boy was I wrong! Waar we het eerste half uur van de eerste aflevering nog een beetje lacherig over je deden, stelden we heel snel onze mening bij.

Allereerst, man wat een knapheid. Je weet dat ook wel van jezelf maar dat valt in deze setting totaal niet op. Menig vriendin die ik spreek op donderdagochtend heeft het al weer over jouw waanzinnig mooie ogen. Oké, dat lijf komt misschien ook wel even ter sprake. Maar vertel dat maar niet aan mijn wederhelft goed? Hallo, mogen wij naast al die prachtige dames in strakke bikini’s (hoe blijft dat allemaal zitten tijdens die proeven??) ook wat leuks hebben om naar te kijken? Hoe lief opa Bartho Braat ook is, het float onze boat natuurlijk niet! Maar Dave, je bent meer dan die goede looks, dat wordt elke aflevering duidelijker.

Het geen wat het meest opviel was hoe dankbaar je bent dat je daar bent en mag meedoen. Dat in combinatie met het feit dat jij je als een malle ontpopt tot een supergemotiveerde Robinson, zorgde ervoor dat we hier op de bank zelfs een beetje fan werden. We lachen om je heerlijke Amsterdamse accent en je humor. Je hakt je als een malle met de machete door de jungle, bouwt hutten en vecht je elke proef naar de overwinning. Kijk, RTL buit natuurlijk jouw deelname wel wat uit. Als je bijna wordt aangevallen door een slang moet dat 3 keer herhaalt worden en als je op je gezicht gaat omdat jullie team het beuken met die balk niet helemaal snapt moet dat ook weer vol in de herhaling. Er is echt geen enkele noodzaak om jou zo dopey neer te zetten. Heel Nederland is bezig hun mening over je bij te stellen dus het is niet meer dan fair om te stoppen met dat soort fratsen!

Wat ik gisterenavond echt heel sterk van je vond, was dat je bij de eliminatie van Lex toen hij er naar vroeg, hem zonder blikken of blozen netjes uitlegde waarom jullie op hem hadden gestemd. Helder en duidelijk, niks achterbaks maar gewoon recht voor z’n raap. “Dat is het spel Amigo”. Netjes Dave! Je bent duidelijk bezig om een heleboel harten te stelen. Laten ze dat maar eens op Nu.nl publiceren!

Kortom, ik ben dus fan. Nog niet zo erg dat ik ook je reallife soap ‘Dave gaat het huis uit’ ga kijken (dat is nog 1 stapje te ver) maar ik vind je tof! Dus een baco-tje als je ooit in Zeeland bent kunnen we zeker doen! 🙂 En je zit nu ook nog in het team met mijn andere favoriet, Anna Nooshin, dus nu kan m’n donderdag helemaal niet meer stuk!

Wat zou het nog beter maken? Misschien dat gele zwembroekje van je vader? 🙂

 

Liefs,

Mandy

 

Photocredit: http://www.expeditierobinson.nl

No Comments

Post a Comment