Nieuwe Retreat! De 40+ & Fabulous-Retreat!

Nieuwe Retreat! De 40+ & Fabulous-Retreat!

Vrouwen boven de 40 hebben vaak jaren achter de rug waarin veel voor anderen werd gezorgd (bv voor kinderen), er veel rekening werd gehouden met anderen (familie, partner) en veel eerste keren werden beleefd (baan en huis). Wegens grote vraag heeft het team van Pure Me Retreats een retreat speciaal voor de 40+ vrouw gecreëerd.

 

Tijdens de 40+ & Fabulous Retreat draait alles om jou! Tijdens de retreat ga je aan de slag met onze coach Caroline om inzichten te verkrijgen over waar je nu staat in het leven en hoe je wilt dat de toekomst er uit komt te zien. Tijd om de balans op te maken!

 

Het prachtige landhuis ligt midden in de Zeeuwse natuur er zorgt ervoor dat je los komt van alle prikkels en echt tot rust kunt komen. Je gaat genieten van een heerlijke ontspanningmassage. Onze yogaleraar zorgt voor diepe ontspanning tijdens de yoga en meditatielessen. Onze kok Kenneth zorgt voor de inwendige mens met zijn heerlijke pure en biologische gerechten.

 

De eerste 40+&Fabulous-Retreat is van dinsdag 12 april tot 15 vrijdag april.

 

De 40+ & Fabulous-Retreat is vanaf vandaag te boeken via deze link!

 

 

Photocredits

LittleWanderbook

 

1 Comment
  • inge vijt

    28 januari 2016 at 00:03 Beantwoorden

    Hallo, organiseren jullie ook weekend retraits? ( werkweek 🙁 ) Kunnen jullie mij een prijslijst bezorgen en een overzicht vd dagindeling ? Mijn vriendinnen en ikzelf hebben behoefte aan rust na idd een leven vol mentale druk. Wij zijn ts de 45 & 50 jaar. Groetjes Inge

Post a Comment