Title Image

Over Pure Me Retreat

Visie en Missie

Pure Me Retreats is ontstaan door een licht (oké, zwaar dan) overwerkte manager met enorm liefdesverdriet die wilde ontsnappen aan alles wat op dat moment niet klopte in haar leven. Ze zocht naar een veilige haven, een mooie, rustige plek waar iemand zich over haar zou ontfermen. Een toevluchtsoord waar ze vertroeteld zou worden én ze kon worden geholpen met het verdriet dat haar zo in de weg zat. Ze vond mooie yoga reizen, fijne wellness vakanties maar nergens de combinatie van ontspanning, energie opdoen en persoonlijke begeleiding van een coach.

 

Haar missie werd: een retreat bieden die écht verschil maakt in het leven van de deelnemer, beschikbaar voor iedereen die behoefte heeft aan een plek waar ze zichzelf kunnen opladen, terugvinden en klaar maken voor hun nieuwe ík.

 

De retreats vinden plaats op prachtige locaties die speciaal geselecteerd zijn om helemaal tot jezelf te kunnen komen. De locatie in Zeeland ligt vlakbij het strand zodat je goed uit kunt waaien, je hoofd kunt leegmaken en inspiratie kunt op doen. De locaties in Ibiza en Bali worden momenteel geselecteerd om ervoor te zorgen dat we ook op deze schitterende en magische plekken retreats kunnen verzorgen.

ONS TEAM BESTAAT UIT

Mandy Leenpoel, coach Mommy&Baby-Retreat, stiltewandelingen, gastvrouw

Oprichtster Pure Me Retreats

team-memberTen tijde van de grote ‘crash’ die hierboven beschreven staat werkte ik zo’n 60 tot 70 uur per week en liep ik mezelf volledig voorbij. Ik ging vaak helemaal over mijn grenzen heen én accepteerde dat andere mensen over deze grenzen gingen. Ik voelde me verloren maar had het geluk om een aantal zeer bijzondere mensen te ontmoeten die mij hielpen het beste uit mijzelf te halen en me in staat stelde om mezelf sterker op te bouwen.

 

Het leven ging door, ik leerde mezelf echt goed kennen, wat een leuke ontmoeting! Na de liefde van mijn leven te hebben ontmoet, had ik het geluk na een fijne zwangerschap, moeder te worden van een prachtige zoon.

 

Na jarenlang met het idee gelopen te hebben dat er nog veel meer mensen te maken hebben met dit soort momenten in hun leven, heb ik de sprong gewaagd en heb ik Pure Me Retreats opgericht. Ik vertelde die bijzondere mensen, allen specialist in hun eigen vakgebied, over mijn idee. De energie en het enthousiasme die hier bij ontstond waren het bewijs dat we hier als team mee aan de slag moesten. De verschillende retreats die we aanbieden zijn gebaseerd op verschillende, voor velen herkenbare, ervaringen die ik heb meegemaakt en de levensfases die ik heb doorlopen. Pure Me Retreats biedt hulp of ondersteuning die ik destijds zocht maar nooit heb gevonden!

 

Tijdens de retreats verzorg ik de stiltewandelingen en zorg ik als gastvrouw dat het de gasten aan niets ontbreekt!

Guusje Bugajski, Yogadocente

team-member7Als alleenstaande moeder van een dochter van 11 met twee bedrijven weet ik als geen ander hoe belangrijk ontspanning, focus, rust en gezondheid zijn. In 2010 begon ik met yoga en al snel kon ik niet meer zonder.

Yoga leerde mij zacht te zijn, en daardoor voelde ik me juist sterk.
Ik besloot de opleiding tot yogadocente te gaan volgen. Yoga is een massage, een workout en een dosis selfempowerment in één. Door die combinatie kan nagenoeg iedereen er een waardevolle toevoeging in vinden die het soms turbulente leven iets makkelijker maakt. Omdat je tijdens yoga oefent mislukt het nooit. Ik hou van lachen, warmte, veiligheid en eenvoud. Deze elementen zul je in mijn lessen dan ook vaak terug vinden. Ik verheug me erop om je tijdens een van de retreats op de yogamat te verwelkomen!

Carolien Hoek, Psychologe, Talentencoach, Lifecoach

Al velen jaren help ik als Psychologe en Talentencoach mensen alle ballast op te ruimen die hen tegenhoudt. Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij zélf de handvatten weet te vinden waarmee je sterker in je schoenen komt te staan.

Ook het begeleiden van de veranderingen die nieuwe rollen in het leven met zich mee brengen, behoort tot een van mijn specialiteiten.

 

Ik help je om liefdevol en zonder oordeel naar jezelf en jouw situatie te kijken. Mijn opleidingen tot psychotherapeute, (Talenten)coach en eigen ervaringen grote levensveranderingen, zorgen ervoor dat ik situaties snel weet te doorgronden en je kan helpen inzicht te krijgen in de systemen/patronen die zich bij jou voordoen.

 

Veiligheid, respect en vertrouwen staan bij mij voorop in de gesprekken. Ik hoop je snel tijdens een van de retreats op de prachtige locatie in Zeeland te spreken!

Rianne de Witte-Bezemer, massagetherapeute, docente

team-member5Tijdens de Pure Me Retreats zorg ik voor diepe ontspanning d.m.v. mijn massages! Ik vind het geweldig om met mijn expertise deel uit te maken van het Pure Me Retreats-Team. Het gevoel van welbevinden is voor elke gast verschillend daarom wordt voor ieder een persoonlijk ontspanningsplan op maat gemaakt. De beleving van een massage of workshop wordt versterkt door gebruik van goede oliën, geuren, kleuren en edelstenen.

 

Ik heb jaren met veel plezier gewerkt binnen de kinderopvang en jeugdhulpverlening. Toen ik in aanraking kwam met peuter en kleuteryoga en mijn eerste diploma als docente behaalde, was “het hek van de dam”. Ik besloot me verder te ontwikkelen d.m.v. in vele opleidingen en trainingen op gebied van massage, Reiki, EFT. Tevens ben ik gespecialiseerd in zwangerschapsmassage waarbij mijn speciale massagetafel ervoor zorgt dat de zwangere vrouw ook in buikligging kan worden gemasseerd.
Een aantal jaren geleden ben ik in mijn eigen praktijk gestart waar ik verschillende soorten massages geef en als docent ook lessen verzorg.

 

Ik maak graag binnenkort tijdens een van de retreats met jou samen een plan zodat jij tot volledige ontspanning kunt komen!

Marry Fermont, geboorte, zwangerschaps en new-bornfotografe

team-member6Na mijn studie verloskunde ben ik in 2011, als eerste fotograaf in de Benelux, gestart met geboortefotografie (bevallingsfotografe). Inmiddels ben ik specialist in deze tak van de fotografie en heb ik naast een heleboel mooie zwangerschappen en baby’s, meer dan 100 geboortes in Nederland en België gefotografeerd. Tijdens de Mommy-2-be-en de Mommy&Baby-retreats maak ik tijdens minirapportages prachtige foto’s zodat de deelnemers vertrekken met een mooi aandenken aan de retreat!

Jolanda van Eenennaam, kraamverzorgster, babyexpert

team-member4Al op jonge leeftijd wist ik het… ik zou later kraamverzorgster worden! Toch kwam deze droom pas uit nadat ik mijn eigen kinderen had grootgebracht. Het liefdevol verzorgen zit mij in het bloed, dit is wat ik goed kan en graag doe, kinderen speelden dan ook altijd al een belangrijke rol in mijn leven. Naast mijn natuurlijk talent en ruime ervaring heeft de kraamzorg mij gevormd tot een ware babyexpert.

 

Opgeleid volgens de nieuwste methoden en inzichten en gespecialiseerd in borstvoeding ben ik breed georiënteerd. In 2013 heb ik Embrasse kraamzorg opgericht en bied ik kraamzorg over de hele wereld! Het geeft zoveel voldoening om kersverse ouders te begeleiden, goed op weg te helpen en onzekerheden weg te nemen.

 

Dat is wat ik bij Pure Me Retreats ook zal verzorgen, mentale ondersteuning en voorbereiding op al het nieuwe dat komen gaat tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna.