Pure Me Retreat actie!

Pure Me Retreat actie!

Winactie

Een Pure Me Retreat is een cadeau aan jezelf.
Een welverdiende week op een prachtige locatie waarin je jezelf de ontspanning, het bewustzijn en alle activiteiten gunt. Pure Me Retreats is een samenwerking van bijzondere professionals die geloven in het ‘teruggeven’ van goede dingen. Wij krijgen door onze deelnemers de kans om onze droom te verwezenlijken dus willen we deze positieve energie doorgeven. Omdat niet iedereen in staat is om deze investering in zichzelf te doen, geeft het Pure Me Retreats Team elk jaar 3 gratis plekken weg.*

 

Hoe werkt het?
Voor de verschillende Retreats is het 1 keer per jaar mogelijk om iemand te nomineren die deze plek verdient! Ken jij iemand met liefdesverdriet, een mommy-2-be of een mommy met baby die je de weldaad van onze Retreats gunt? Nomineer hem/haar dan nu!

 

  • Like dan onze Facebookpagina,
  • Share het bericht op je tijdlijn
  • Tag de persoon die je wilt nomineren, benoem om welke Pure Me Retreat het gaat en vertel ons waarom juist die persoon het verdient.

 

Uit alle inzendingen worden 3 gelukkige winnaars gekozen die geheel kosteloos deel mogen nemen aan de geselecteerde Retreat!**

Onze eerste winactie gaat op 1 maart 2015 van start en loopt tot 1 april 2015!

 

 

UPDATE**

De eerste winnares van de Facebookactie is bekend! Jaimy Boeve gaat genieten van een week vol verwennerij tijdens de Mommy-2-be-Retreat in juni!

* Er kan maximaal 1 retreat per persoon worden gewonnen. Alleen deelnames die alle beschreven stappen hebben gevolgd komen in aanmerking. Vrienden en familie van het Pure Me Retreats Team zijn uitgesloten van deelname.
**Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden geruild tegen contanten. Wanneer een geplande Retreat niet kan doorgaan zal de winnaar een Retreat op een ander moment worden aangeboden.De gewonnen prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.
No Comments

Post a Comment