Samenwerking Nuna + WINACTIE!

Samenwerking Nuna + WINACTIE!

Toen Pure Me’s Mandy zwanger was moest ze er aan geloven: de zoektocht naar dé kinderwagen. Mandy is van nature een redelijke controlfreak met de vreemde hobby om het leuk te vinden om dingen uit te zoeken en te vergelijken. En aangezien er nogal wat keuze is in kinderwagenland werden verschillende reviews gelezen, verschillende collecties bekeken en testritten gedaan.

 

‘Als stiefmoeder had ik al wel wat ervaring met kinderwagens. Lees; ik stond eindeloos te klungelen om ze in te klappen en had er de grootste moeite mee. Gebruiksvriendelijkheid stond dus duidelijk hoog op het verlanglijstje! Omdat we in Zeeland wonen en dus op verschillende terreinen wilden kunnen rijden waren ook goede, stevige banden die veel aankunnen een múst. Daarnaast wilde ik ook het ‘shaken-baby-syndrome’ voorkomen als ik in het prachtige Middelburg ga shoppen/lunchen en daar vind je nogal veel kinderkopjes. De perfecte wagen was dus mooi om te zien, ook zeker heel erg handig en hij moest ‘stil’ rijden. Alsof je het over een auto hebt!

 

Na weken alles vergelijken bleef ik bij mijn eerste keuze; de Nuna Ivvi! De Ivvi rijdt heerlijk, is super eenvoudig in te klappen en ziet er ook nog mooi uit. Een match made in heaven dus! Ik kocht ook direct de standaard voor de reiswieg erbij. Erg handig want je hebt er dus een wiegje bij op die manier. We kregen de Nuna Sena als geboortecadeau en zo is de liefde voor Nuna geboren.  Als onderneemster vind ik het belangrijk om met Pure Me Retreats zoveel mogelijk samen te werken en producten te gebruiken van lokale ondernemers. Wat ik dus ook leuk aan Nuna vond was dat ze een bedrijf zijn met Nederlandse roots.

 

 

Duncan in zijn Nuna Ivvi

 

Een paar maanden geleden werd ik via Mamaenzo.nl uitgekozen om de Nuna Rebl te testen. Ik was echt heel erg blij want deze iSize autostoel is heel erg veilig, roteert 360 graden én is eenvoudig te installeren. Zoals je hierboven al kunt lezen ben ik redelijk a-technisch en zijn autostoeltjes installeren ook niet echt mijn hobby.

 

Als grote fan van Nuna was ik dan ook door het dolle heen toen ik werd benaderd om een samenwerking aan te gaan voor Pure Me Retreats! Tijdens onze Mommy&Baby en Mommy-2-be-Retreats zullen we de Nuna Sena (reisbedje/box), Nuna Leaf (wipper) en de Nuna Zaaz (kinderstoel) ter beschikking hebben.’

Als klap op de vuurpijl mogen we ook een groene Nuna Zaaz t.w.v. 179 euro cadeau doen aan een van de Pure Me Retreats-fans!

Deze Nuna Zaaz kinderstoel heeft een stoer design met een verstelbare 5- punts gordel. Dankzij de eenvoudige hoogteverstelling met een soepel glij- mechanisme en afneembare accessoires groeit deze Nuna Zaaz mee met kinderen van zes maanden tot twaalf jaar oud. Deze kinderstoel heeft een zacht kussen voor extra comfort voor de kleintjes en is eenvoudig schoon te krijgen. De kinderstoel is 87 cm hoog, 45 cm breed en 58 cm diep.

 

Kenmerken Nuna Zaaz:
• Afneembare accessoires
• Eenvoudig schoon te maken.
Nuna ZAAZ groen

 

Wat je moet doen om deze prachtige kinderstoel te winnen?

 • Like onze Facebookpagina & die van Nuna
 • Deel het Facebookbericht met de winactie op jouw pagina
 • Vertel ons in de reacties onder het Facebookbericht waarom jij de Nuna Zaaz moet winnen!

 

De winactie loopt tot vrijdag 20 november 2015*. We maken 21 november 2015 bekend wie de winnaar is van de Nuna Zaaz!

Heel veel succes!

Team Pure Me Retreats

 

logo_nuna138693362652aaed7a8da9c

* Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, de prijs is niet inwisselbaar tegen contanten. Alleen deelnemers die aan alle voorwaarden voldoen komen in aanmerking voor de prijs, dit wordt gecontroleerd.

Photocredits Zaaz

Mooi PR

7 Comments
 • Sabine Hensens

  7 november 2015 at 11:49 Beantwoorden

  Wow! Hier doe ik graag aan mee…..je zal maar winnen, komt hier meer dan goed van pas

 • Nermil dogan

  12 november 2015 at 00:00 Beantwoorden

  Comfortabel, uitstekend merk.
  Design en zou het graag winnen voor mijn zoontje van 4 maanden oud is !!!!!

 • Nora rensink

  12 november 2015 at 20:25 Beantwoorden

  Het zou zo welkom zijn een prachtige stoel voor mn kleine prinses heerlijk ons meisje bij ons aan de keukentafel samen lachen samen eten samen spelen top wij gaan duimen draaien

 • Mandy Leenpoel

  12 november 2015 at 20:38 Beantwoorden

  Vergeet niet het Facebook bericht te liken en delen dames! Zo maak je kans op de prachtige Nuna Zaaz!

 • Dana van Heuven van Staereling

  15 november 2015 at 13:36 Beantwoorden

  Wauw waanzinnig mooie prijs!!!!
  Ik Like natuurlijk jullie Facebookpagina & die van Nuna en ga het bericht delen!!
  Deze Nuna Zaaz zou prachtig bij ons interieur staan.
  Een stevige stoel voor onze tweede liefdesbaby.
  Mooi, Stevig en eenvoudig schoon te maken! Perfect.
  Wij maken heel graag kans op deze troon.

 • Dana van Heuven van Staereling

  16 november 2015 at 15:43 Beantwoorden

  5 dagen spannend!
  Ik lees ook dat hij tot 100kg kan, dus onze meid die er al is, kan hem eerst even uittesten
  Wat handig zeg,, onze meid kan niet goed hier aan de tafel zitten omdat ze nog te klein is, ook al is ze 4.
  Dus ik doe graag mee voor BEIDEN meiden 🙂 leuk leuk leuk leuk!!

  • Burcu

   22 februari 2016 at 12:34 Beantwoorden

   De Oxo Tot Sprout, Chicco i-Sit en Hoppop Trono zijn ook meegroeimodellen, vdaaanr dat ze nogal prijzig zijn vrees ik. Voor Manon hebben we een Tiamo, lijkt op een TripTrap.

Post a Comment