Title Image

Mini 20&30-Something Retreat

Het leven van een 20&30-Something vrouw wordt er niet makkelijker op. Waar het vroeger duidelijk was wat de toekomst inhield (kinderen baren en het huishouden verzorgen) hebben we nu miljoenen mogelijkheden en daarmee nog meer keuzes die we moeten maken. Deze jaren staan ook in teken van de grote, levens veranderende gebeurtenissen; opleiding afronden, (eerste) vaste baan, vaste relatie, huis kopen en kinderen. En alsof de druk van de buitenwereld nog niet genoeg is, slagen wij vrouwen er vaak in om erg streng voor ons zelf te zijn.

 

Als dan het ‘echte’ leven is begonnen komt soms ook het “Doe-Maar-gevoel” opzetten. Het gevoel dat er iets mist. Is dit alles?
Wil ik mijn leven op deze manier leven? Doe ik wel echt wat ik wil?
Is mijn work/life balance in orde of zijn er dingen die ik mis?

 

Door de waan van de dag komen we vaak niet aan onszelf toe. Een drukke baan, een leuk sociaal leven, een gezin, het vergt allemaal veel aandacht. Terwijl aandacht en ruimte voor jezelf erg belangrijk, zo niet noodzakelijk is!

 

Tijdens de 20&30 Something Retreat gaan we met jou en al je vraagstukken aan de slag. In het prachtige landhuis staat alles in teken van jou, rust en verwennerij. Je krijgt de kans om alles op een rijtje te zetten, inzicht te krijgen in patronen en obstakels die je tegenhouden om te doen wat je echt wilt. Het programma is samengesteld om jou een retreat te bieden waarin je dichter bij jezelf komt, om echt te kunnen ontspannen en je sterker te maken. Onze de 20&30 Something-Retreats gaan om tijd en ruimte voor jezelf, verwennerij en inzichten opdoen. Door op een gezonde én ontspannende manier om te gaan met je lichaam (yoga) kom je dichter bij je kern. De speciale workshops gericht op het ontdekken van je talenten en wat je écht wilt en/of mist in je huidige leven gecombineerd met de personal coaching zorgen voor inzicht.

 

Onze kok kookt heerlijke, pure en biologische gerechten en maakt van elke maaltijd een feest. Verse sappen, fruit, gezonde ‘snacks’ en superfoods, allemaal geselecteerd om je te laten genieten en je lichaam op de juiste manier te voeden. Onze massagetherapeut kneedt de spanning uit je lijf en zorgt voor een diep gevoel van rust.

 

We verblijven deze week op onze locatie in Zeeland, vlakbij de mooiste stranden van Nederland! Getracht is om de authentieke sfeer van de boerderij te waarborgen zodat men nog precies kan zien hoe de boerderij vroeger heeft gefunctioneerd. De boerderij is sfeervol ingericht als een warme, gezellige woon- en leefruimte met luxe materialen. Er is voldoende ruimte om gezamenlijk tijd door te brengen en te eten, maar ook om je in alle rust terug te trekken met een goed boek. Alle slaapkamers zijn stijlvol ingericht met twee luxe eenpersoons-boxsprings en bedlinnen en handdoeken van hotelkwaliteit. In de boerderij uitgerust met aparte sauna en dompeldouche, grote besloten tuin en twee openhaarden, zorgen wij dat jij alles kunt loslaten en dichter bij jezelf de retreat weer verlaat.

 

Omgeving
Voor natuur- en strandliefhebbers is er voldoende te doen in de omgeving. Je vindt het uitgestrekte zandstrand van Zoutelande op slechts 4 kilometer afstand. In de omgeving van de boerderij zijn verschillende wandelpaden en fietsroutes uitgezet. Langs de duinen is het heerlijk fietsen, wandelen, uitwaaien en genieten van de rust.

Door de centrale ligging op Walcheren zijn de meeste bezienswaardigheden goed te bereiken. Of je nou een kijkje wil nemen in de chique badplaats Domburg, graag gaat shoppen in winkelstad Middelburg of een bezoek waagt aan het historische stadje Veere, mogelijkheden volop!

 

Kosten per persoon
€ 699,-

 

De bovenstaande prijs is per persoon op basis van een gedeelde tweepersoonskamer met een gedeelde badkamer. Op de tweepersoonskamers staat 2x een 1-persoonsbed dus heeft ieder een eigen (losstaand) bed.

 

De meerprijs voor een eenpersoonskamer bedraagt € 225, –
Let op: het aantal eenpersoonskamers is beperkt. Boekingen geschieden op volgorde van aanmelding.

 

Inclusief:
✳ 3x overnachting
✳ 3x workshopYogales
✳ 2x Talentenspel coaching
✳ 1x Personal 1-op-1-coaching
✳ 1x massage (60 min per massage)
✳ 1x stiltewandeling
✳ 3x ontbijt, 2x lunch, 3x diner. Maaltijden zijn biologisch
✳ Linnengoed en handdoeken (bedden zijn opgemaakt)
✳ Onbeperkte drankjes zoals thee, koffie, mineraalwater
✳ Fruit

 

Exclusief:
✳ Vervoer
✳ Reisverzekering
✳ Annuleringsverzekering

 

Naast het bestaande programma bieden we een aantal mogelijkheden aan om de retreat uit te breiden. Zo kan er een extra programma ‘op maat’ worden gecreëerd.

 

Extra bij te boeken:
✳ Personal Styliste
✳ Hairstylist
✳ Extra coachingssessies

 

Groepsgrootte:
Retreats gaan door bij een minimum van 6 deelnemers
Maximaal 10 deelnemers per retreat